BOTENSERVICE TATJE

Botenservice Tatje is een tweede generatie familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in de watersportbranche. Ooit gestart met technische dienstverlening voor pleziervaartuigen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met knowhow op het gebied van elektrisch varen, onderhoud, restauratie, winterstalling en nieuwbouw van diverse modellen.

Ons bedrijf dankt haar naamsbekendheid onder andere aan de watertaxi’s van Hotel New York in Rotterdam. De eerste watertaxi, welke in 1990 door de Gebroeders Tatje werd gebouwd, vaart nog elke dag op de onstuimige Maas. In navolging op het succes van deze bekende watertaxi is in 2014 de moderne T-Liner ontwikkeld. (www.t-liner.nl)

SERVICE

Samen met ons team doen we ons best om aan de wensen van onze klanten te voldoen, nemen wij alle werkzaamheden rondom uw boot uit handen en dragen we zorg voor een probleemloos vaarseizoen.

Elektrisch varen
dé specialist

Botenservice Tatje heeft aan de voet gestaan van de ontwikkeling van het elektrisch varen. In 1997 is volledig in eigen beheer de Volta 5.40 elektro sloep gebouwd. Deze sloep heeft met name in de verhuurbranche haar strepen verdiend.

Inmiddels varen er ruim 100 Volta’s door Nederland, waarvan 45 stuks nog steeds in onderhoud zijn bij Botenservice Tatje. Onze kennis op het gebied van elektrisch varen is daardoor zeer breed en wij durven ons om die reden ‘specialist’ te noemen.