STALLING

In onze loods bieden wij een ruime stalling voor boten tot 8,5m. Wij beschikken over een eigen helling, waardoor we flexibel zijn wat betreft het moment van brengen en halen van uw bootUw boot staat bij ons in een vorstvrije ruimte en alle boten worden droog en stofvrij weggezet. Voordat de boot naar de stalling gaat wordt de romp gewassen. Het onderwaterschip en eventueel kabelaring worden schoongespoten. In overleg verrichten we onderhoud en/of reparatie aan de boot.
Al onze winterberging plaatsen worden verhuurd conform de standaard winterberging overeenkomst van NJI en de NJI voorwaarden voor winterberging en ligplaatsverhuur.

ONDERHOUD

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij het complete onderhoud aan uw boot. Denk hierbij aan:

  • technisch onderhoud aan de motor

  • behandeling van het onderwaterschip

  • houtbewerking, lakken met 1- en 2 component systemen

  • teakdek reinigen/ opschuren

  • staal- en polyesterherstelwerkzaamheden

  • aanschaf of reparatie van een tent/dekzeil

Al onze diensten worden geleverd volgens de NJI Leveringsvoorwaarden.

Scheepsmotoren
installateur van Yanmar en Bellmarine

Yanmar
Botenservice Tatje is ruim 35 jaar dealer van Yanmar scheepsmotoren. Dankzij de directe toegang tot het Europese magazijn, garanderen wij een snelle levering van alle Yanmar producten en onderdelen.

Wij verzorgen het compleet technisch onderhoud aan uw Yanmar motor, maar ook voor andere merken zijn wij u graag van dienst.

Bellmarine
Bellmarine elektrische vaarsystemen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Met ruim 3000 varende systemen is Bellmarine een begrip in de markt. Als select installateur kunnen wij snelle service verlenen bij het leveren, monteren en repareren van Bellmarine elektrosystemen.